MENÜ

1864 Promosyon Powerbank

Siz de başınıza bir kaç kez gelmiştir: Dışarıda olup birden telefonunuzun şarjı tükenir. Ne yapacağınızı bilemezsiniz. Fakat artık endişelenmenize gerek yok, sizlere güçlü bir çözüm sunuyoruz! 1864 Promosyon Powerbank cihazımız dijital şarj göstergeli, plastik gövdeli, el feneri özelliği olan, 2 adet USB çıkışı, 1 adet Micro çıkışı ve 1 adet Type C bağlantı noktası olan 10000 mAh’lik bir üründür.

Bu özel promosyon powerbank, plastik gövdesi sayesinde hafif ama dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca, dijital şarj göstergesi ile her zaman güç seviyenizi kontrol edebilirsiniz. Acil durumlarda aydınlatma sağlayan el feneri özelliği sayesinde, kullanım alanınızı genişletmeniz mümkündür.

2 adet USB çıkışı ve 1 adet Micro çıkışı ile 1864 Powerbank, iki cihazın aynı anda şarj edilmesine izin verir ve eski telefonların bile şarj edilmesine olanak sağlar. Ayrıca, modern cihazların hızlı şarj özelliğini de destekleyen 1 adet Type C bağlantı noktası vardır.

13×6.7×0.9 cm boyutları ile her yere rahatlıkla taşınabilen bu Promosyon Powerbank, şirketinizin logosu veya sloganı ile özelleştirme imkanı sunar. Böylece, müşterilerinize uzun süreli ve etkili bir reklam imkanı sağlamış olursunuz.

Müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılamak ve aynı zamanda şirketinizi tanıtmak için Promosyon Powerbank ürünümüz en iyi seçenektir. Bu ürün, uzun pil ömrü ve kullanım kolaylığı ile birçok farklı alanda kullanılabilir. İster iş seyahati yapın, ister tatilde olun, ister günlük yaşamınızda olsun, bu ürün sizin için her zaman kullanışlı bir çözüm sunacaktır.

Siz de müşterilerinizin beklentilerini karşılayacak ve aynı zamanda markanızı ön plana çıkaracak bu özel Promosyon Powerbank’i tercih edin!

Baskılı Powerbank

1864 Powerbank, kişilerin her an yanlarında taşıyabilecekleri, günlük hayatta sıkça kullandıkları bir ürün olması nedeniyle firmalar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

1864 Promosyon Powerbank, üzerine logo baskısı yapılabilen bir üründür. Böylece, müşterilerinizin her zaman şirketinizin adını hatırlamasını sağlayacak özel bir ürün elde etmiş olursunuz. Logo baskı işlemi de oldukça uygun maliyetlidir ve müşterilerinizin markanıza sadakatini artırmanıza yardımcı olur.

Baskılı Powerbank cihazların avantajı, müşterilerinize ürünleri kullanırken markanızı her zaman hatırlatmasıdır. Baskı işlemi sayesinde, 1864 Powerbank, sadece müşterilerinizin günlük hayatlarında kullanılan bir şarj cihazı olmanın ötesine geçer, aynı zamanda markanızın gücünü ve değerlerini yansıtır.

Powerbank baskı işlemi yapılması, birçok nedenle tavsiye edilir. İlk olarak, markanızın tanıtımını ve reklamını yapar. İkinci olarak, müşterilerinizin ihtiyaç duyduğu bir ürünü sunar ve ürünün kullanımı sırasında markanızın hatırlanmasını sağlar. Son olarak, logo baskılı powerbank, diğer promosyon ürünlerine kıyasla daha yüksek bir etki oluşturur çünkü müşterilerinizin ihtiyaçlarına gerçek bir çözüm sunar ve onların hayatını kolaylaştırır.

Tüm bu nedenlerle, 1864 Promosyon Powerbank üzerine logo baskı yapılması ve müşterilerinize sunulması, hem markanızın tanıtımı hem de müşteri memnuniyeti açısından büyük bir avantaj sağlar.

Ürünlerimiz hakkında ücretsiz bilgi ister misiniz?