MENÜ

Promosyon Powerbank

İhtiyacınız olan güç daima yanınızda!

Sizi güçlü tutmak için tasarlanan Dijital Şarj Göstergeli 13000 mAh kapasiteli 1815 Powerbank ürünümüz ile tanışın! Bu güçlü ve taşınabilir promosyon powerbank, gün boyu kullanım için ihtiyacınız olan tüm elektronik cihazlarınızı şarj etmek için idealdir.

13000 mAh kapasitesi ve A+ Lithium ION bataryası sayesinde, 1815 Promosyon Powerbank, telefonlarınızı, tabletlerinizi, akıllı saatlerinizi ve diğer cihazlarınızı kolayca şarj edebilir. İki adet USB çıkışı sayesinde, cihazlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde şarj edebilirsiniz. Böylece, cihazlarınızın şarjı tamamen tükenmeden önce güçlerini yenileyebilirsiniz.

İkinci nesil LCD göstergesi sayesinde, powerbankınızın ne kadar şarjı kaldığını kolayca takip edebilirsiniz. Bu özellik, powerbankınızı tamamen boşalmadan önce ne zaman şarj etmeniz gerektiğini bilmenize yardımcı olur.

Promosyon powerbank ürünümüzün taşınabilirliği, seyahatlerinizde veya herhangi bir yerde kullanım için idealdir. Rubber gövde malzemesi, powerbank’inizi darbelere karşı korur ve kaymayı önler. Boyutları (14 x 6,5 x 2,3 cm) ise, powerbankı cebinizde veya çantanızda kolayca taşımanıza olanak tanır.

Renk Seçeneği ile Tarzınızı Yansıtın

Lacivert, siyah veya kırmızı renk seçenekleri arasından tarzınızı yansıtabilirsiniz. Lazer veya dijital baskı teknolojisi kullanılarak 1815 Promosyon Powerbank’a kişisel bir dokunuş ekleyebilirsiniz. Bu özellik, powerbankı sadece bir cihazdan daha fazlası haline getirir.

Dijital Şarj Göstergeli 13000 mAh Powerbank, gün boyu kullanım için ideal bir seçenektir. Müşteri, çalışan ve iş ortaklarınıza benzersiz bir ürün hediye etmek için şimdi sipariş verin ve güçlü kalın!

Neden 1815 Promosyon Powerbank?

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte, akıllı telefonlar, tabletler ve akıllı saatler gibi cihazlar hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Bu cihazlar, her gün hayatımızı kolaylaştıran işlevleri yerine getiriyorlar. Ancak, yoğun kullanımda cihazların şarjının çabuk bitmesi problemi, birçok kişinin karşılaştığı bir durumdur.

Bu sorunu çözmek için 1815 Promosyon Powerbank, mükemmel bir çözüm sunmakta. 1815 Promosyon Powerbank, herhangi bir USB portundan kolayca şarj edilebilen taşınabilir bir şarj cihazıdır. Ürün, kullanıcılara mobil cihazlarını herhangi bir yerde şarj etme özgürlüğü sağlar. Bu nedenle, 1815 Powerbank ürünümüz, yoğun seyahat edenler, iş seyahati yapanlar, öğrenciler ve acil durumlarda cep telefonu şarjı bitenler için ideal bir cihazdır.

1815 Promosyon Powerbank, şirketler için mükemmel bir promosyon ürünüdür. Şirketler, promosyon bu ürünü müşterilerine veya çalışanlarına hediye ederek, firmalarının tanıtımlarını unutulmaz şekilde yapabilirler. 1815 Promosyon Powerbank, şirketlerin marka bilinirliğini arttırmanın yanı sıra, müşteri ve çalışanlarının ihtiyaçlarına uygun bir hediye olacağından onların takdirlerini kazanmalarına sebep olur.

Ürün, 13000 mAh kapasitesi ve A+ Lithium ION bataryası sayesinde, müşterilerinizin telefon ve tabletlerini kolayca şarj etmelerine olanak tanır. İki adet USB çıkışı sayesinde, aynı anda iki cihazı, hızlı ve güvenli bir şekilde şarj edebilir.

1815 Promosyon Powerbank, kullanıcılar için pratik bir çözüm ve şirketler için etkili bir pazarlama aracıdır. Siz de müşterilerinize ve çalışanlarınıza 1815 Promosyon Powerbank hediye ederek, onları mutlu edebilir ve aynı zamanda markanızı tanıtabilirsiniz.

Logo Baskılı Powerbank: Şarjınız Hiç Bitmesin!

Logo baskılı powerbank, günlük yaşamda sürekli kullandığımız akıllı cihazları şarj etmek için tasarlanmış bir üründür. 1815 Baskılı Powerbank, bu ihtiyacı karşılamak için ideal bir üründür.

Powerbank baskı sayesinde, kişiselleştirilmiş bir ürün elde etmek mümkündür. Marka, logo veya slogan gibi istenilen birçok özelliği powerbank üzerinde görebilirsiniz. Bu sayede, reklam ve tanıtım çalışmalarında oldukça etkili bir ürün olan logo baskılı powerbank, işletmelerin tercih ettiği promosyon ürünleri arasında yer alır.

Ürünlerimiz hakkında ücretsiz bilgi ister misiniz?